Messenger marketing er alt dét, du kun har turde drømme om​

Med Messenger marketing kan virksomhederne igen ramme forbrugerne direkte via privatbeskeder, men ved at benytte chatbots, personalisering og interaktive kampagner føles reklamerne som en service.

  • Open rates er 70-80% indenfor de første 4 minutter.
  • Engagement er typisk 10-80 gange højere end i email.
  • Forbrugeren giver automatisk tilladelse til kontakt via både Messenger og e-mail ved første interaktion.

Der er over 1.300.000.000 personer på Messenger - dagligt!

Det interessante er, at der er flere daglige brugere på populære besked platforme som Messenger end på sociale medier. Og du kan få en ChatBot til generere leads og vedligeholde kundeforholdet.

Med over 1,3 milliarder personer på Messenger, er der i dag KUN 1% af alle virksomheder, der nu benytter den måske stærkeste markedsføringsplatform med en ChatBot, som forventes at blive dét førende indenfor en 5-årig periode.

messenger og chatbot marketing

6 gode grunde til at benytte Chatbot og Messenger-marketing

Øjeblikkelig Kommunikation

Din ChatBot er åben 24/7, så du opfylder den besøgendes behov øjeblikketligt, hvad end om den besøgende opretter forbindelse via hjemmesiden, et link på LinkedIN, en annonce på Facebook eller noget helt tredje.

Løbende Kommunikation

Du kan løbende sende korte og lange beskeder, som dit lead eller kunde lynhurtigt kan besvare. Det gør kommunikationsvejen hurtigere for begge parter. Alt data opsamles nemt, så dine forbindelser segmenteres.

Leadgenerering 24/7

Din ChatBot er altid live og guider automatisk dine besøgende ind i de rigtige tragte/funnels i ChatBotten. Den sørger for at besvare besøgendes spørgsmål med henblik på at opnå dit objektiv. Er dit lead ikke varmt, kan du stadig påvirke vedkommende senere.

Erstatter Nyhedsbreve

Email-marketing har typisk 5-10% open rates, hvor i mod Messenger har 70-80%. Messenger åbner op for en kommunikation, som er baseret på push-meddelelser, der er lige ved hånden og kan besvares med et enkelt klik.

Mere Personligt

En besked i indbakken på Messenger blandt venner, familie og andre nære kontakter opfattes mere personligt og er med til at skabe og vedligeholde et trygt og troværdigt forhold mellem din virksomhed og dit lead eller kunde.

Øget Indsigt og Tilfredshed

Med en ChatBot tilgængelig 24/7 for dine besøgende forbedrer du kundeservicen og sparer samtidig tid og omkostninger. Desuden tagger ChatBotten automatisk dine kunders data, svar og flows, så får øget indsigt.

henrik lindebjerg møller

Henrik Lindebjerg Møller, indehaver

Sådan arbejder vi med Chatbots og Messenger Marketing

Messenger markting er ofte en god investering for de fleste virksomheder, men det er en størrelse, som variere efter virksomhedens service og behov.

Vi starter med at tage en uforpligtende snak om din virksomhed, så vi kan afklare, hvad der er af muligheder. Messenger marketing kan hjælpe de fleste virksomheder og brancher med at opnå flere kundehenvendelser og dermed vækste.