Om os

Fremtidssikret webudvikling i WordPress

Webudvikling - i høj kvalitet og til tiden

Hos Lindebjerg Medier fokuserer vi på webløsninger i WordPress herunder webshops og websites.

Med os som samarbejdspartner er du sikker på, at få leveret din webløsning hurtigt, så din virksomhed ikke begrænses af manglende funktioner, nedetid eller ventetid på en helt ny webløsning. Derfor bestræber vi os altid på at påbegynde arbejdet med det samme.

Vi leverer webløsninger til fornuftige priser. Det kan vi gøre fordi, at vores offshore samarbejdspartner er danskejet samtidig med, at du tilkobles en dansk WordPress konsulent.

Vi sørger for, at du opnår succes online

Som kunde hos Lindebjerg Medier, hjælper vi dig med at holde din hjemmeside opdateret, så du altid kører den nyeste version af WordPress. Det mindsker risikoen for nedbrud og hackerangreb på din hjemmeside.

Vi ved desuden, at det er vigtigt for dig med god support, hvis der opstår spørgsmål eller andre udfordringer. Vi er desuden behjælpelige med at holde dig opdateret på de nyeste trends, som er relevante for din virksomhed.

Vi arbejder desuden på kryds og tværs med specialister i online-markedsførings herunder Adwords, Facebook, SEO, LinkedIN med mere, så din WordPress konsulent altid kan guide dig i retning af den rette virksomhed til opgaven.

Hos Lindebjerg Medier fokuserer vi på webløsninger i WordPress. Vi lever af, at din virksomhed opnår succes online, hvorfor vores speciale giver dig sublime løsninger, der generer kunder til din virksomhed. Med vores offshore udviklere er du sikret høj kvalitet til fornuftige priser, og dit projekt styres af din faste danske WordPress konsulent, der har kontor i Odense.

For os er troværdighed og gennemsigtighed nøgleord, så du trygt kan fokusere på din forretning.

Hovedkontor i Odense, men vi kører i hele Danmark

Du finder vores hovedkontor i Odense tæt på motorvej, hvor vi kører til kunder i hele landet. Det er vigtigt for os med et geografisk centralt placeret kontor i Danmark, så vi nemt kan møde vores kunder, hvor de er. Det er afgørende for et godt samarbejde – uanset om du er kunde eller overvejer at blive det.

Fantastisk support og fuld gennemsigtighed

Vi ved, at det er vigtigt for dig med god support, hvis der opstår spørgsmål eller andre udfordringer. Vi er desuden behjælpelige med at holde dig opdateret på de nyeste trends, som er relevante for din virksomhed.

Vi gør sætter ære i at være tilgængelige, når du har brug for det.

Har du spørgsmål? udfyld formularen og få hurtig besvarelse

henrik lindebjerg møller
Henrik Lindebjerg Møller
Indehaver