Hotpaper.dk

Online markedsføring og hjemmeside

Om Hotpaper og casen

Hotpaper udfører miljøvenlig kvalitetsisolering og ventilation hos private og erhverv. De ønskede en ny hjemmeside og øget online synlighed via især Facebook og Google.

Inden Hotpaper kom til os, havde de et nyt design, som vi byggede  hjemmesiden op efter i systemet WordPress. Det gør det nemt efterfølgende at tilføje og redigere indhold. Hjemmesiden er responsive, så den virker på telefon, tablet, computer m.m. og er optimeret, så billeder ikke er tunge og indhold indlæses hurtigere via cache. Dette har bl.a. betydning for, hvor Google placerer hjemmesiden, når en bruger fx søger på “hulmursisolering”, som er et vigtigt søgeord for Hotpaper.

hotpaper facebook annoncering og google annoncering
claus-kop-Kaffe
Claus M., indehaver af Hotpaper.dk

Claus siger

“Vi har i tidernes morgen indledt et samarbejde med Lindebjerg Medier, hvor vi har haft tæt kontakt til Henrik. Den gode dialog og gennemsigtigheden i priser og resultater har været utrolig vigtig for os. Der bliver udvist stor samarbejdsvilje, og de udfordringer som kommer bliver mødt med et positiv tilgang. Det er tydeligt, at de arbejder koncentreret og resultatorienteret, så vi som virksomhed kan mærke, at vi skaber et overskud på de penge, som bruges på videreudvikling af hjemmesiden samt online markedsføring. Vi glæder os til et fortsat samarbejde!”

Søgemaskineoptimering (SEO) med fokus på Google

Godt 95% af den danske befolkning benytter Google som søgemaskine – derfor er det vigtigt, at man rangerer højt.

Hotpaper har i november 2018 i gennemsnit 214 unikke besøgende på deres hjemmeside dagligt, hvor en stor del kommer fra Google via søgemaskineoptimering. Dette er trafik/søgeresultater, som man ikke betaler Google for. Man opnår bl.a. høj placering på Google ved jævnligt at arbejde med nyt indhold til hjemmesiden, omtale fra andre relevante hjemmesider og stærke sociale profiler på fx YouTube, Google Plus og Facebook.

Vi er løbende i dialog med Hotpaper, hvor vi sætter flere tiltag i gang og generer indhold samt kampagner. Senest har vi opbygget og udvidet Hotpapers hjemmeside med en ventilationsløsning og en velgørenhedsside.

Kampagne fra Hotpaper’s Facebookside.

Facebook-kampagne ventilation

I september 2018 begyndte Hotpaper at montere ventilationer hos private og erhverv. Vi lavede en ny underside på hjemmesiden samt Facebookkampagner.

Hotpapers ene ventilationskampagne, som er vist her, har i løbet af 3 måneder opnået:

Visninger på Facebook

0

Interaktioner på Facebook

0

Sidevisninger på Hotpaper.dk

0
Pris pr. klik på link
0 kr.

Samlet forbrug til Facebook

0 kr.

Facebook generer kunder og styrker dit brand

Facebook er et vigtigt værktøj – Hotpaper modtager ca. 33% af alt trafikken på hjemmesiden derfra. Derudover er der mange kunder, som tager direkte kontakt via Facebook.

Dine kunder er på Facebook, men det er vigtigt at skabe interessant indhold, som nødvendigvis ikke er sælgende, men modtageren finder interessant at interagere med (kommentere, dele, like eller tagge andre). Jo mere interageren man opnår på sit indhold, jo flere personer ser det, og i sidste ende kan det sponsores billigere – så du får mere for pengene. Det sker fordi, at Facebook anser dit indhold og din facebookside for at være relevant og seriøs, men det kræver, at man løbende laver indhold dertil og overvåger kampagnernes effektivitet.

Velgørenhedskampagne fra Hotpaper’s Facebookside.

Facebookkampagne velgørenhed

Hotpaper støtter jævnligt gode formål, som udover at gøre noget for den gode sags tjeneste også styrker deres brand og online synlighed.

Velgørenhed og ikke direkte omtale af sine ydelser/service er med til at øge troværdigheden for din virksomhed. Det er din virksomhed, som kunden husker, når vedkommende har brug for den service, som du tilbyder. Hotpapers kampagne, har i løbet af 1,5 måned opnået:

Visninger på Facebook

0

Interaktioner på Facebook

0

Sidevisninger på Hotpaper.dk

0
Pris pr. klik
0 kr.

Kommentarer på Hotpaper.dk

0

Hotpaper Videoer til YouTube og generel markedsføring

Video gør det nemt for dine kunder at lære omkring dit produkt/service – og gør din online markedsføring billigere. Vi har samarbejdsparternere, som laver videoer med kamera og i animation.

Lad os tage en uforpligtende snak om din løsning

Vi er altid klar på en uforpligtende snak. Vi tager gerne en gratis gennemgang af din nuværende løsning eller kommer med forslag til, hvad du kan gøre for at øge din  synlighed online. Derudover giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din hjemmeside og/eller markedsføring. Sammen sørger vi for, at du kommer rigtigt i mål. Tag en snak med os, det er din tid værd.

hjemmesider og online markedsføring

Henrik Lindebjerg Møller, indehaver

henrik@lindebjergmedier.dk

Bestil uforpligtende tilbud på Standard-pakken

Bestil uforpligtende tilbud på Basis-pakken

Bestil uforpligtende tilbud på Pro-pakken

Bestil uforpligtende et special tilbud på hjemmeside