Zepa.dk

Webshop og Facebook

Om Zepa og casen

Zepa.dk sælger isolering og isoleringsmaterialer til erhverv. De ønskede en webshop, hvor kunderne kan bestille og betale deres vare.

Da Zepa kom til os, var det en nystartet virksomhed, som havde fået udarbejdet et logo og farveindentitet. Designet af webshoppen stod vi for, men det skulle afspejle logoet og være nemt at navigere rundt i. Vi klarede desuden aftalen med epay.dk, som er en dansk betalingsgateway, så kunder kan betale med fx Visakort via webshoppen.

Webshoppen er bygget i WordPress med WooCommerce til nemt at styre produkter, ordre og kunder i backenden.

mark zepa
Mark, direktør hos Zepa.dk

Mark siger

“Lindebjerg Medier har udviklet og vedligeholdt vores webshop zepa.dk i WordPress. Vi har haft et godt og behageligt samarbejde med Henrik, der i den grad har styr på de tekniske detaljer, som han formidler enkelt, så ikke-fagnørder kan være med. Vi er super glade for vores nye side, som opfylder alle punkter i vores kravspecifikation. Fremadrettet vil vi benytte Lindebjerg Medier til sparring og support omkring nye tiltag på vores hjemmeside.”

Automatisk ordrestyring

Med WooCommerce som integration på webshoppen kan man nemt styre ordrebekræftelser, fakturaer og tracking m.m.

Når en kunde placerer en ordre modtager vedkommende automatisk en ordrebekræftelse, og ligeledes modtager kundeafdelingen en email omkring den nye ordre. Når ordren sendes, så markerer kundeafdelingen det nemt i backenden, hvorefter faktura og tracking sendes automatisk. Det mindsker administrationen og omkostningerne hertil.

Produktside på Zepa.dk

Fiktiv rapport fra WooCommerce

Automatisk rapportering

Zepa kan nemt følge deres salg via rapport-funktionen i backenden. Dette er en del af WooCommerce, som man kan indstille til at hente de tal, som du ønsker vist.

Rapporten giver hurtigt dig og din virksomhed et indblik i salget på webshoppen. Du har mulighed for at sammenligne perioder og dele indtægter og udgifter op i kategorier – fx hvad har fragt og moms kostet, og hvad har i tjent på bundlinjen. 

Nem kundehåndtering

Kunden kan nemt oprette sig som bruger, når de foretager et køb. Dermed kan de altid tilgå deres ordre og historik ved at logge ind på webshoppen. Zepa kan desuden få overblik over kunderne i backenden.

WooCommerces smarte kundehåndteringssystem gør det nemt for Zepa at administrere kunderne – herunder deres købshistorik og kontaktinformation. Desuden gør er det nemt for kunden at bestille nye vare, hvis de er oprettet som brugere, da deres oplysninger automatisk udfyldes.

Login til kunder på Zepa.dk

Med en ny webshop er det vigtigt med en markedsføringstrategi

Facebook er et rigtig godt værktøj til at markedsføre mod sin målgruppe. På Zepa.dk har vi bl.a. opsat Facebook Pixel, som er et analyseværktøj, der hjælper med at præcisere målgruppen. Den lærer af alt trafikken på hjemmesiden, som man efterfølgende kan benytte til at markedsføre sig billigt på Facebook.

Kampagne fra Zepa’s Facebookside.

Facebook-kampagne Salg af isolering

Denne kampagne er den første fra Zepa, som bruges til at teste målgrupper af. Den er en del af indlæringsfasen for Zepa og deres målgruppe.

Når man starter en Facebookkampagne og hjemmeside fra nul, så koster det altid mere at lære sin målgruppe at kende, da informationen omkring målgruppen er begrænset. Man begynder oftest med teste forskellige målgrupper, som kan være relevante for virksomhen. Det kan i Zepas tilfælde fx være mænd i alderen 30-55 år, som er tømrer og bor på Fyn.

Denne kampagne har på 1 måned opnået følgende:

Visninger på Facebook

0

Klik på link til hjemmeside

0
Pris pr. klik til hjemmeside
0 kr.

Samlet forbrug til Facebook

0 kr.

Lad os tage en uforpligtende snak om din webshop

Vi giver gerne en kop kaffe og en uforpligtende snak omkring din webshop. Tag en snak med os, det er din tid værd.

hjemmesider og online markedsføring

Henrik Lindebjerg Møller, indehaver

henrik@lindebjergmedier.dk

Bestil uforpligtende tilbud på Standard-pakken

Bestil uforpligtende tilbud på Basis-pakken

Bestil uforpligtende tilbud på Pro-pakken

Bestil uforpligtende et special tilbud på hjemmeside